När bröllopssäsongen är avslutad för i år

 
0.jpg

Vilken bröllopssäsong det har varit…! Igår när jag körde till bröllopet, som var på Fårö, kände jag ett hugg av sorg i hjärtat. Det doftade höst ute, och i trädkronorna skimrade det lite i gult på sina håll. Ett år till nästa bröllop… hur ska jag överleva så länge? Det är verkligen det roligaste jag vet, att fotografera bröllop.

I år har det blivit en annorlunda bröllopssäsong för min del. Jag och sambon fick nämligen en liten dotter i april, så jag tog färre bröllop än vanligt den här sommaren. Efter varje bröllop har jag kommit hem lyckligt leende och tänkt: Det HÄR var det vackraste och roligaste bröllopet i år! Men varenda bröllop kan omöjligt ha varit roligare och vackrare än det förra. Det är troligtvis jag som glömt hur otroligt det förra var, medan det som är färskt i minnet fortfarande är magiskt.

Jag lovade mig själv en massa saker i vintras. Jag skulle blogga. Jag skulle lägga ut i alla fall fem bilder i veckan på Instagram. Jag skulle uppdatera hemsidan. Men jag har inte hunnit något av det. Det har blivit endast ett fåtal bilder på Instagram och endast ett enda blogginlägg. Nu när jag redigerat klart de sista av årets bröllop går jag på mammaledighet några månader, så kanske hinner jag uppfylla mina löften då istället.

Jag längtar redan efter nästa års brudpar. Några kommer jag att träffa på de två mässor vi ska på i höst/vinter. Vi står på Novi, jag och Adam, den 28 september. I januari 2020 står vi i Älvsjö på Bröllopsfeber. Ses vi där? Jag är löjligt taggad redan nu. På höst, mässor, nya brudpar och nya bröllop! Förhoppningsvis blir det några off-season-bröllop i vinter också.

Adam och jag filmade och fotograferade ett bröllop tillsammans i somras, där bruden var en nära familjevän till mig. Lilla Livia var bröllopsgäst i mosters famn tills tårtan var uppskuren, och hennes trötta men lyckliga mamma lade bort kameran. Adam passade på att ta en far- och dotterdans.

Adam och jag filmade och fotograferade ett bröllop tillsammans i somras, där bruden var en nära familjevän till mig. Lilla Livia var bröllopsgäst i mosters famn tills tårtan var uppskuren, och hennes trötta men lyckliga mamma lade bort kameran. Adam passade på att ta en far- och dotterdans.