Från Gotland till Jämtland

Fotografen som berättare

Efter tre respektive sex års studier och arbete i USA flyttade jag och min sambo tillbaka hem till Sverige igen sommaren 2017. Vår bas är på Gotland men jag finns tillgänglig oavsett vart ni gifter er eller hur ert bröllop ser ut. Jag fotograferar inte enbart bröllop, men det är min stora passion. Min sambo är min partner och är ibland min assistent såväl som min andra-fotograf eller filmare. Vi har både fotograferat och filmat bröllop ihop såväl i Sverige som i USA. Vi delar kärleken för de spontana ögonblicken såväl som utmaningen i att berätta någons historia. Man kan säga att det här med historieberättande snarare är en besatthet än ett intresse. 

Sedan flytten tillbaka till Sverige har jag fotograferat över nästan hela landet. Resandet är en rolig del av jobbet, för det är lätt att bli hemmablind om man är på en och samma plats för länge. Att åka bort tvingar en att öppna ögonen och får en att spränga gränser. Som fotograf är det dock en fördel att ha varit på eller fotograferat på samma plats vid tidigare tillfälle. Det är lätt att missbedöma avstånd, restid eller hur mycket folk det är på en plats, om man inte känner den. En bra bröllopsfotograf tillkänna tecknas dock av snabbtänkthet och en förmåga att göra det bästa av varje tillfälle, vart man än är.

För mer information om film- eller andra fototjänster vi erbjuder tillsammans kan ni besöka www.anymoment.se som är vår hemsida för det företag som Captured by Annie ingår i. Tveka heller inte att fråga mig mer om det! 

 
 
 
 

Boka mig som din bröllopsfotograf...

... Om du älskar bilder som fångat de där ögonblicken som får dig att le år efter år och resten av ditt liv.

... Om du vill ha tidlösa, vackra bilder av hög kvalité.

...Om du vill ha en mycket trevlig fotograf, med fantastisk energi, som smälter in i mängden vid behov men som kan ta kommando över vilken situation som helst; Någon som vet när det är dags att fånga rätt ögonblick från rätt plats.

... Om du vill bli fotograferad av någon som tror på äkta, livslång kärlek och som verkligen bryr sig om er.

… Om du vill ha någon du kan lita på till hjälp under planeringen såväl som under själva bröllopet.

... Om du är medveten om att blommorna vissnar, skor slits ut... men att minnen & bilder för alltid kommer att finnas kvar. Att investera i bra bilder är att investera i dina minnen för all framtid.