Över hela världen

Divider1.jpg

Fotografen som berättare

Efter tre respektive sex års studier och arbete i USA flyttade jag och min sambo tillbaka hem till Sverige igen sommaren 2017. Vår bas är på Gotland men jag finns tillgänglig oavsett vart ni gifter er eller hur ert bröllop ser ut. Jag fotograferar inte enbart bröllop, men det är min stora passion. Min sambo är min partner och är ibland min assistent såväl som min andra-fotograf eller filmare. Vi har både fotograferat och filmat bröllop ihop såväl i Sverige som i USA. Vi delar kärleken för de spontana ögonblicken såväl som utmaningen i att berätta någons historia. Man kan säga att det här med historieberättande snarare är en besatthet än ett intresse. 

Sedan flytten tillbaka till Sverige har jag fotograferat över nästan hela landet. Resandet är en rolig del av jobbet, för det är lätt att bli hemmablind om man är på en och samma plats för länge. Att åka bort tvingar en att öppna ögonen och får en att spränga gränser. Som fotograf är det dock en fördel att ha varit på eller fotograferat på samma plats vid tidigare tillfälle. Det är lätt att missbedöma avstånd, restid eller hur mycket folk det är på en plats, om man inte känner den. En bra bröllopsfotograf tillkänna tecknas dock av snabbtänkthet och en förmåga att göra det bästa av varje tillfälle, vart man än är.

För mer information om film- eller andra fototjänster vi erbjuder tillsammans kan ni besöka www.anymoment.se som är vår hemsida för det företag som Captured by Annie ingår i. Tveka heller inte att fråga mig mer om det! 

 
 
 
 

Hur ser det ut?

Så här kan ert bröllop se ut när det levereras. Inga bröllopsbilder blir likadana. Olika platser, årstider och ljusförhållanden skapar olika förutsättningar och gör varje bröllopsdag unik. Hur din dag är planerad påverkar hur dina bilder kommer att se ut, men det kan vi prata om när vi träffas över en kaffe, ni och jag. Men en sak ska ni veta: Ju roligare ni har, ju fler bilder kommer ni att få levererade. Jag har varken något mini- eller maxantal bilder jag levererar. Allt. Så ha roligt!

Nedan ser ni tre olika bröllop med olika förutsättningar och där paren valt olika antal timmar. Det ger er en uppfattning om vad du kan förvänta dig från ditt eget bröllop. Hur du planerar din dag och antalet timmar du väljer är de två faktorer som avgör vilka moment av dagen du kan få med på bild - så hur vill du ha din bröllopssaga berättad?

Klicka på bilderna ovan för att öppna ett bildgalleri.

Divider1.jpg

Boka mig som din bröllopsfotograf...

... Om du älskar bilder som fångat de där ögonblicken som får dig att le år efter år och resten av ditt liv.

... Om du vill ha tidlösa, vackra bilder av hög kvalité.

...Om du vill ha en mycket trevlig fotograf, med fantastisk energi, som smälter in i mängden vid behov men som kan ta kommando över vilken situation som helst; Någon som vet när det är dags att fånga rätt ögonblick från rätt plats.

... Om du vill bli fotograferad av någon som tror på äkta, livslång kärlek och som verkligen bryr sig om er.

… Om du vill ha någon du kan lita på till hjälp under planeringen såväl som under själva bröllopet.

... Om du är medveten om att blommorna vissnar, skor slits ut... men att minnen & bilder för alltid kommer att finnas kvar. Att investera i bra bilder är att investera i dina minnen för all framtid. 

 
 
 

Letar du efter någonting?

Har du hittat det du söker?

I fliken uppe till höger finns massor att utforska! Klicka på “English“ eller “Svenska“ för information på ert valda språk. På vissa mobiler och i vissa webbläsare har jag hört att dessa inte alltid syns så väl. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Men letar du efter mina paket och priser så KLICKA HÄR. Vill du veta mer om min fotograferingsstil och se exempel på bröllop jag fotograferat, KLICKA HÄR. Är du enbart intresserad av bröllopsfilm? KLICKA HÄR. Jag svarar på era meddelanden så fort jag kan, oftast inom 24 timmar.


Ert datum *
Ert datum
Ange gärna vigselplats/kyrka, festlokal eller ort! Ju mer jag vet, ju bättre kan jag hjälpa er.
T ex. Google, instagram, rekomendation från vänner...