Bröllopsfotografi

Av Annie Brickman

 
divider.jpg
 

Låt mig berätta er kärlekssaga


Minnen bleknar, men fotografier bevarar ögonblicken lika färgstarka många år efter att de passerat. Mitt namn är Annie och jag fångar era ögonblick så att ni kan återuppleva dem livet ut.

Jag vet, det låter så klyschigt. Men det är sant, och ni kommer att förstå när ni står där och ser varandra på er egen bröllopsdag. Personligen är jag en hopplös romantiker och gråter fortfarande på nästan varje bröllop. Det är otroligt viktigt att fira det vackra i livet och bröllopsdagen är en av de allra finaste man upplever. För att kunna ta bröllopsbilder som berör handlar det om kommunikation och omtanke, om att lära känna er som par men framförallt om att se till att er bröllopsdag blir en av de allra bästa dagarna någonsin. Ju roligare ni har - ju fler och bättre bilder kan jag leverera.

Så för att bilderna ska bli magiska är det inte bara kameran som ska klicka, utan även ni med mig. Så vem är jag? Min fotostil är tidlös men romantisk, fotojournalistisk men aningen konstnärlig. Inga trendiga filter. Jag ser mig som en sagoberättare. Ni har er historia och jag berättar den med min speciella röst. Tillsammans skapar vi det där som får er att titta tillbaka många år senare och minnas den där dagen för allt den betydde för er. Till min hjälp har jag ofta med mig min underbara sambo Adam, filmare & fotograf, som agerar alltifrån assistent till videograf beroende på vad just ert bröllop efterfrågar. Sedan sommaren 2019 erbjuder vi även enbart bröllopsfilm, och vill man ha det är det någon av oss eller bägge två som filmar under dagen. Livet blir helt enkelt roligare när man gör det man älskar med den man älskar!

Vi dokumenterar inte bara ert bröllop.Vi fångar och återberättar er kärlekshistoria.

 

 
 

De äkta Ögonblicken

 
 
 
 

Ert bröllop är en av de allra största och kanske viktigaste dagarna i ert liv, även om ni kanske inte tror det i förväg. Men det är speciellt, att stå där mitt emot den person du älskar allra mest, omgiven av de människor som är allra viktigast för dig. Oavsett om du gifter dig borgligt med bara de allra närmaste, eller om du bjuder in alla du känner, så kommer dagen vara ett pärlband av vackra ögonblick, som du antingen kan spara eller slänga åt svinen. De flesta gifta par ångrar inte valet av tårta eller bordsdekorationer, utan att man inte anlitade en riktig fotograf.  

Som brud eller brudgum ser du bara en bråkdel av vad som händer på din bröllopsdag, och att efteråt titta igenom bilderna och få uppleva det man inte såg är en fantastisk upplevelse. Ett bröllop är en sällsynt chans att samla en hel släkt i skratt och dans; människor möts för första gången någonsin eller för första gången på mycket länge. Ibland möts man också för sista gången, vilket gör bilderna ovärderliga. 

En bra bröllopsfotograf tar inte bara ett par fina porträtt, utan fångar små glimtar av ögonblicken som gör din dag unik. Mitt mål är att ni ska sitta ner efter bröllopet, titta tillbaka och utbrista: "Wow, såg du det där?". 


Vill börja med att säga tusen tack för att du och Adam gjorde bröllopsdagen så speciell för båda oss brudpar. Från att jag tidigare känt att jag är lite obekväm framför kameran till att vi knappt ville att timmarna med er skulle ta slut. Vi tyckte att ni fixade allt så himla bra och jag är så tacksam över att just du och Adam var fotografer på vårt bröllop. Ni var verkligen med och gjorde vår dag magisk!
— Mia, brud
 
 
 
 
 

Detaljerna

 
 
divider.jpg
 

Även om många bröllop liknar varandra, så är alla bröllop olika. Vissa drömmer hela livet om det perfekta Pinterest-bröllopet, andra reser iväg ensamma eller samlar de närmaste för en privat stund i rådhuset. Som fotograf är det för mig väldigt viktigt att lära känna er, så att jag kan fånga just er och era personligheter på bild. Varje detalj är en liten påminnelse om det. Precis som en bok består av tusentals små ord består er saga av mycket mer än bara porträtt. Jag ser detaljerna så väl som helheten och omfamnar din personlighet med ett genuint intresse för vilka ni är och er historia. Hur träffades ni? Vad förde er samman? Och varför i hela världen har ni superhjälte-strumpor på er?! 

Ingen historia är komplett utan alla dessa små detaljer. 

 
 
 
 

Letar du efter någonting?

Har du hittat det du söker?

I fliken uppe till höger finns massor att utforska! Klicka på “English“ eller “Svenska“ för information på ert valda språk. På vissa mobiler och i vissa webbläsare har jag hört att dessa inte alltid syns så väl. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Men letar du efter mina paket och priser så KLICKA HÄR. Vill du veta mer om min fotograferingsstil och se exempel på bröllop jag fotograferat, KLICKA HÄR. Är du enbart intresserad av bröllopsfilm? KLICKA HÄR. Jag svarar på era meddelanden så fort jag kan, oftast inom 24 timmar.


Datum *
Datum
Vi är intresserade av... *

 
 
 
Helt magiska bilder - TACK Annie!
— Anna, brud
 

Bilder tagna av Annie Brickman.

© all rights reserved