Frågor?

Divider1.jpg

Jag svarar inom 24 timmar!

 Att välja din bröllopsfotograf är ett mycket viktigt beslut, så ta god tid på dig. Prata med olika fotografer och kom ihåg att välja med hjärtat. De flesta som gifter sig ångrar inte valet av tårta eller blommor - man ångrar att man inte investerade i en riktig och professionell fotograf eller någon man trivdes med. Dina bröllopsbilder kommer att gå i arv i generationer och är värda att investera i. En fotograf ni trivs med gör dessutom er dag mycket roligare! Och det är väl det som räknas, eller hur? Att dagen blir så fantastisk som möjligt!

Priserna varierar så klart beroende på dagens innehåll och längd. Om ni inte hittat dem så KLICKA HÄR! Notera gärna i ditt mail hur många timmar du tror att du behöver, om du önskar fotografi på flera adresser eller om du har några speciella önskemål. Ju mer jag vet desto bättre svar kan jag ge er!

 
 

Jag svarar på mejl inom 24 timmar varje vardag. Helgdagar är jag ute och fotograferar och kan därför dröja något längre med svar. Om ni vill att jag ringer er, vänligen uppge ert nummer och önskad tid, så ska jag göra mitt bästa att uppfylla era önskningar.

Divider1.jpg