Bröllopsvideo

Fånga din dag i rörlig bild

Divider1.jpg

Captured by Annie tillhör produktionsbolaget Any Moment Productions, AMP, vilket gör att vi även erbjuder rörlig bild, antingen som komplement till en fototjänst, eller som fristående aktör. Har du redan en bröllopsfotograf men letar efter en bröllopsvideo, kan Any Moment hjälpa dig att fånga dina ögonblick och skapa en fin video som ni kan se om och om igen...

Any Moment består av samboduon Annie Brickman och Adam Stumle, och tillsammans är vi ett oslagbart team. Annies passion för bröllop kombinerat med Adams passion för storytelling gör att vi kan berätta er kärlekshistoria... frågan är bara, hur många kapitel ska ingå?


 
 
 
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
 

1. Novellen

Det är omöjligt att på förhand bestämma exakt hur långt någonting kommer att bli. Varje bröllop är unikt, men allt går att sammanfatta. Paket Novellen är en kort film från ert bröllop, en sammanfattning, lagom för sociala media eller att visa för vännerna. Novellen hyllar er kärlek och visar höjdpunkterna från vigseln och ögonblicken strax före och efter.

Novellen filmas av Annie eller Adam under ungefär tre timmar på bröllopsdagen, och redigeras av Adam. Det innehåller oftast klipp från ceremonin, från kärleksbilderna och de härliga ögonblicken före och efter vigseln. Passande musik ingår, utvald av AMP.

ca 2-4 minuter lång.

15 000 kr

 

 
 

 
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

2. Pocketboken

En bröllopsdag består av så mycket mer än ceremonin och kärleksbilderna! Den består av små skratt och stora löften, av små människor och stora känslor. Filmpaket Pocketboken är möjligheten att dokumentera en större del av er dag och visa hur det verkligen var, så att ni kan återuppleva det om och om igen. Perfekt att spara och återuppleva på alla hjärtans dag eller på bröllopsdagen resten av ert liv. Välj vilka kapitel som ska ingå i din kärlekssaga; förberedelserna, first look, vigseln, kärleksbilderna, festen...

Paketet filmas av två filmare under ungefär 6 timmar på bröllopsdagen. Passande musik ingår, utvald av AMP.

ca 7-9 minuter lång.

30 000 kr

 
 

 
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

3. Romanen

Varför välja bort era viktiga kapitel? I romanen berättar vi er kärlekssaga från början till slut i video. Vi följer er från förberedelserna tills festen börjar dra igång på riktigt under kvällen. 

Hela dagen dokumenteras i video av två filmare, som är närvarande ca 12 timmar på bröllopsdagen. Längden på videon varierar beroende på aktiviteterna och mängd ljud som spelas in under dagen, men tanken är att skapa en personlig och varm berättelse att återuppleva varje bröllopsdag resten av livet medan ni lever lyckliga i alla era dagar.

Förutom av AMP utvald musik ingår även inspelning av varsin intervju av brudparet, till exempel av löftena, som sedan används i videon. Korta ljudinslag används för att sätta guldkant på en väldigt personlig kärlekssaga.

12-16 minuter lång

50 000 kr

 

 
 

4. The Bible 

För dig som vill ha en riktigt lång film, där allt ingår. Hela dagen dokumenteras med minst två filmare, intervjuer planeras in med utvalda personer under dagen. Bröllopslöftena eller av brudparet valda ord spelas in och används i videon. Bröllopstalen spelas in med ljud och bild. En fantastisk möjlighet att verkligen fånga dagen och hylla er kärlek, bevara minnena som annars bleknar med tiden på ett oförglömligt sätt. Den här filmen kommer att vara väldigt lång och filmarna är där under hela dagen, från förberedelserna till festen dragit igång, talen är över och brudparet lämnar festen. 

I paketet ingår av AMP utvald musik, inspelningar av intervjuer och tal. Vi kallar paketet för Bibeln då dess blotta storlek är mäktig nog att avskräcka en del från att titta på den, men innehållet kommer att göra dem som är intresserade av den frälsta.

Från 30 minuter-

99 000 kr

 
 

 

Bra att veta

Musik
På grund av copyright har man inte rätt att använda musik hur som helst. Vi på Any Moment Productions har redan tillgång till ett urval av melodier som vi använder utan extra kostnad i våra filmer. För oss är det viktigt att vi och brudparet lär känna varandra i förväg så att vi på AMP kan fånga de ögonblick som är viktigast för paret, men också så att vi kan välja ut bra musik som går i rätt stil.

Har ni ett favoritband som spelar Live, eller en nära vän/familjemedlem som sjunger/spelar er favoritlåt under bröllopet? Sådana saker kan vara värda att spela in och roliga att ha med i videon. Kvalitén att spela in under själva bröllopet går däremot inte att garantera, då stök eller externa störningar påverkar ljudkvalitén. Det går aldrig att garantera att musiken blir riktigt bra, men genom lite planering går det att maximera kvalitén så mycket som möjligt. Låt oss veta i förväg om ni har någon speciell underhållning som ni vill ha förevigad under bröllopsdagen. beroende på vilket paket ni väljer är det inte säkert att vi har rätt utrustning med oss på plats om inte detta specificerats i förväg. Väljer ni paket Novellen eller Pocketboken tillkommer en extra avgift för inspelning av ljud under bröllopsdagen.

Vi har alla favoritlåtar, men kända låtar och artister har copyrightskydd på sin musik. I vissa fall kan man använda copyrightskyddade låtar för privat bruk, men filmer som innehåller sådana kan inte läggas ut på t ex Facebook eller Youtube, vilket begränsar er när ni vill dela er video. Om ni vill använda copyrightskyddad musik måste ni själva få fram ett tillstånd på att ni får använda den.

 

Tillval

Intervjuer av brudparet, 5 000 kr
Inspelning av t ex löftena, personliga intervjuer eller kärleksfulla hälsningar till varandra som sedan används i videon. Kräver att sätta av ca en halvtimme per person under själva bröllopet, föreslagningsvis under förberedelserna, för en stilla stund i ett avskilt rum för bra ljudkvalité. Inspelningen kräver mer av oss som gör videon i form av utrustning, planering och efterarbete, vilket gör att det kan upplevas som ett dyrt tillägg, men dessa små hälsningar eller inspelningar gör videon mycket mer personlig och blir bara roligare att höra med åren. 

Trailer för Social Media, 3 000 kr
Vill du ha en kort trailer för social media? 15-30 sekunder att skicka ut som tack eller till dem som inte kunde närvara. Perfekt att lägga ut på facebook eller instagram, eller att överraska din partner med att skicka eller se vid speciella tillfällen för att påminna om er fina relation. Detta val kan framförallt vara roligt att ha om man väljer en lång video som bröllopsfilm, då det här kan vara en rolig teaser eller en kul glimt för vänner eller familj som man inte kan/vill sitta och se hela bröllopsvideon tillsammans med. Det kan vara roligt för en äldre släkting eller för någon som inte kan sitta still och se en hel film.

Coverinspelning av enskild sångare, 3 000 kr
Ni eller någon närstående kanske vill sjunga i er video? Vi kan ordna en enklare inspelning i samband med bröllopet, dagen innan eller dagen efter är lämpligast. Coverinspelningen gäller per låt och är av kvalité hög nog att använda i videon.