Äntligen på väg tillbaka!

Det har varit några tysta år här på bröllopsbloggen. Branchen tvärnitade ju 2020 på grund av pandemin och jag tog mig en funderare: Vad skulle jag vilja jobba med om jag inte var fotograf? Det var en svår tanke, för jag hade ju nyss utbildat mig och fått företaget att rulla när hela världen gjorde en tvärnit.

Jag älskar ju fotografi och att skapa minnen. Men jag är också en väldigt kreativ person, med stort intresse av kultur, konst och historia. Så med någon dags marginal ansökte jag till universitetet och har sedan dess studerat till byggnadsantikvarie på heltid. Fast jag tog ett års mammaledighet också, och jag har kört företaget lite på halvfart. Det har varit flera tuffa år och jag har säkert fått något grått hårstrå på köpet. Jag hade nog 5 bröllop 2020, lika många 2021, runt femton 2022 men 2023 hade jag bara 1… för då var jag mammaledig igen! Under mammaledigheten har jag tagit ca 2 uppdrag i månaden, och jag har skrivit. Förhoppningsvis blir 2024 året då mina första böcker släpps i bokhandeln, och jag inleder maj med två konstutställningar, så det har varit minst sagt intensivt även om jag inte fotograferat på heltid.

Men i juni tar jag examen och vi får se vad jag kommer att göra med min nyvunna byggnadsantikvariska kunskap. Det måste vara något på halvtid, för nu är jag sugen på att fotografera igen! I veckan har jag spelat in lite videos som förhoppningsvis kommer upp på Instagram och hemsidan inom kort. Syftet med dem är att man som brudpar ska få en känsla för vem jag är. Det blir lätt så himla cheesy i text eftersom nästan alla fotografer skriver samma saker och vissa mindre genuint än andra. Så jag hoppas med mina videos nå ut till er som är lika pirriga i magen inför bröllopsplanerna som jag är!

Nya visitkort är beställda, spännande möten med nya brudpar inbokade: 2024, nu kör vi!